Duckrace

Op zondag 18 juni organiseert JCI Flevoland voor de 2de keer de Duckrace in de Bataviahaven van Lelystad. Ruim 5.000 gele badeendjes zullen gaan dobberen tijdens de Oldtimerdag in de Bataviahaven om als snelste de finish te halen. Met deze Duckrace zamelt JCI Flevoland geld in voor de Muziekkoepel in Lelystad.  

Meedoen aan de JCI Duckrace is mogelijk door lootjes te kopen. Ieder lootje heeft een uniek nummer dat correspondeert met het nummer op één van de 5.000 eendjes. U maakt daarmee kans op vele mooie (kinder)prijzen én ondersteunt tevens de Muziekkoepel in Lelystad.

1 lot kost € 1,00, via duckrace@jciflevoland.nl kun je lootjes bestellen.

Winnaars worden na de race op de website bekend gemaakt, u hoeft dus niet aanwezig te zijn tijdens de race om kans te maken op de mooie prijzen. Het lotnummer is uw bewijs bij het ophalen van de prijs. Bewaar uw lot dus goed!

Prijzen kunnen, na het bekend maken op deze website, afgehaald worden bij Aanhangwagens van de Burgwal, Vaartweg 71, ma t/m za 08.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

De Muziekkoepel

De muziekkoepel is een cadeau dat Margreet Horselenberg in ontvangst mocht nemen tijdens haar afscheid. Lelystedeling Tom Lansink, is initiatiefnemer van het bijzondere project. Hij had in de FlevoPost gelezen dat Margreet van Horselenberg, vorig jaar bij een optreden van Popkoor Expression en Harmonieorkest Lelystad in het stadhuis, had aangegeven dat er volgens haar beleving eigenlijk nog een muziekkoepel ontbrak aan het stadsbeeld van Lelystad. Tom heeft die uitdaging opgepakt en is sindsdien iedereen aan het enthousiasmeren.

Het ontwerp voor de muziekkoepel is gemaakt door architect en kunstenaar Rob Bakelaar. De muziekkoepel krijgt een plek in het Zilverpark, bij de brug tussen het park en het ziekenhuis, in het water. Hij heeft een diameter van ruim 12 meter en een podium van ruim 70 vierkante meter en is veel meer dan een muziekkoepel alleen. Het is een kunstobject op zich. Een object dat typisch is voor Lelystad, waar allerlei vormen van creativiteit tot uitdrukking kunnen worden gebracht. Het wil een podium zijn voor bijvoorbeeld een fanfare, een drumband, een harmonie, voor straatmuzikanten of wie zich ook maar uitgedaagd voelt om iets naar voren te brengen of te verbeelden.

Sponsorpakketten

Brons: voor 100 euro ontvangt u 50 loten plus logovermelding bij de finish en op de website.

Zilver: voor 250 euro ontvangt u 125 loten plus logovermelding bij de finish op de website.

Goud: voor 500 euro ontvangt u 250 loten plus logovermelding bij de finish en op de website.

 

De 1e hoofdprijs is een leuke rondvaart met een luchtballon voor 2 personen!

ballonvaart-luchtballon-panorama

De 2e hoofdprijs is een rondvlucht met de Catalina voor 1 persoon!

En er zijn vele andere mooie prijzen…

 

De sponsoren van de Duckrace te Lelystad: